Home / Alusvaatteet ja uimapuvut / Paras tapa tallentaa Bras ilman tuhoa niitä

Paras tapa tallentaa Bras ilman tuhoa niitä

Tiesitkö, kuinka tallentaa brassiasi? Yhdessä pesemällä ne oikein, tavat, jolla tallennat brassiasi, voivat vaikuttaa siihen, kuinka kauan ne kestävät, miten ne tarjoavat, ja kuinka hyvin ne tukevat rintaasi. Joten joitakin sprucing ylös boudoir ja käyttää näitä bra varastointi vinkkejä pitää ne siistinä ja siistinä. 

Rintaliivit storage

Getty Image Plus / iStock / tenkende

Oletko syyllistynyt taittelemaan kupin toiselle ennen säilyttämistäsi rintaliivit? Olet hyvässä seurassa. Tämä näkyy usein tavallisena tapana taittaa ja pakata rintaliivit pois. Mutta jos käytät työntää ylös rintaliivit tai valettu kuppi, se tosiasiallisesti pilata rintaliivit! Valettu rintaliivit on tyyppinen rintaliivit, joissa on esivalmistettu, yleensä saumaton, usein paksu kuppi. Kun taitat yhdessä näistä kupeista, kääntäkää muoto, joka usein johtaa hampaaseen, rypistyneeseen tai vääntyneeseen kuppiin. Muotoillun rintaliivin koko tarkoitus on muokata rintakehäsi kupin muotoon. Joten jos höytät tai loimeta, voit käydä ympäri tätä muotoa. 

Sen sijaan, että käännät yhden kuppi, pidä molemmat kupit turvonneina. Voit pinoa tai riviin rintaliivit toisen taakse pitämällä kupit riviin. Irrota selkänauha, jos se helpottaa pinoamista, mutta muista, että koukut ovat helposti kiinni pitsiä tai muita materiaaleja. Käytä sen sijaan varmista, että käytät laatikkoa tai säiliötä, jossa on runsaasti tilaa, jotta voit pitää selät koukussa ja kuppeja onnellisina. 

Jos et käytä muovattuja ristinjalkoja, voit taittaa rintamerkit puoliksi. Varmista, ettet kierrä tai röyhtä braidisi. Ja varmasti koukku taakse ensin ja kiinnitä bändi ja hihnat kupin sisällä ennen taittamista, jotta ne eivät jää kiinni, vyörytetään tai vedetään. Välttääksesi vahingossa tarttumasta rintaliivit ja venyttämällä sitä (tai pahempaa!) Näin.

02
03

Tehdä tilaa

Alusvaatteet drawer

Getty Image Plus / iStock / dannikonov

Puhutaan avaruudesta, missä säilytät brassiasi? Jos vastaus on likaisessa vaatekaapissa tai jäykkän laatikon takaosassa, sinulla ei ole suurta huolta siitä. Kuten aiemmin mainittiin muovattujen kuppien suhteen, rintaliivit tarvitsevat pienen tilan, jotta ne eivät murtuisi. Plus, sinä luulet taivuttamalla alaviivoja tai jopa aiheuttaen niiden ponnahtamista, jos täytät ne ylikuormitettuun laatikkoon. Sen sijaan poista kolmiulotteinen tila, joka on riittävän pitkä ja leveä, jotta siihen voi liittää muovattuja ristinjalkoja.

Tämä voi merkitä siirtämällä rintaliivit omalle erilliselle laatikolleen. Jos tämä ei ole vaihtoehto, yritä käyttää kaunista, suurta laatikkoa tai jopa vintage-matkalaukkua, jotta voit säilyttää rintaliivit ja herkut. 

Sinun ei-muovattujen cup-rintaliivien vuoksi tarvitset vielä tilaa, jotta et ymmärrä tukipohjat. Ja helpommin löytää pitsiraudatyyppisi, yritä arkistoida ne laatikossa, jotka kaikki ovat samalla tavalla. Laita laatikko joko laatikkoon tai poista se vain näiden rintaliivien tilasta tai näytä kauniit laatikot avoimella kannella. Kun olet valmis ottamaan rintaliivit, voit tarkastella niitä kuten haluatte CD-levyjä tai tietueita ja valita sen, joka sopii mielialallesi.

Pidä mielessä, että huoneen tekeminen tarkoittaa myös hyvästä syystä tyylejä, joita et enää käytä, koot, jotka eivät enää sovi, ja ne, jotka eivät enää tue. Ota varastotiloja, jotka käyttävät tilaa ja antavat heidän mennä. Jos he ovat hyvässä kunnossa, voit edelleen lahjoittaa ne organisaatioille, jotka antavat naisille voimia, kuten Free the Girls tai Support the Girls. Jos he ovat todella kuolleet ja menneet osoittavat vähän kiitollisuutta ja heittävät heidät. Liian kova laittaa ne roskakoriin? Voit myös lahjoittaa kuluneet harjat Bra Brayk Recyclersille!

03
03

Tarvikkeet ja hakata

Rintaliivit storage solutions

Container Store

Kun on kyse bra varastointi, tärkeimmät vinkit ovat tarpeeksi tilaa ja ei kääntelemällä kupit. Todella! Mutta jos haluat piristää rintaliivitallennustasi, kokeile joitain upeita säilytysratkaisuja, jotka on tehty erityisesti pitämään brassi näyttävät parhaimmalta. Tässä on muutamia hauskoja vaihtoehtoja: 

  • 5-osainen Boobie Trap Bra Organizer - näet täällä, nämä muoviset muovattomat kuppien erottimet auttavat bras pitää muoto. Se soveltuu parhaiten pienen tai keskinkertaisen koiran kokoon. 

  • Tank Top Organizer - Ei vain säiliöiden yläosissa, tämä kätevä ripustin on useita pieniä koukkuja, joihin voit liittää rintaliivit hihnat pitämään rintaliivit roikkuu laskevassa rivissä. Tämä on hienoa, jos sinulla on tilaa ripustaa rihlaat kaappiin! 

  • Bra in Drawer Bra -tallennussuojus - Tässä laatikossa on sisäänrakennetut lokerot, jotka pitävät rintaliivit pystyssä ja turvoksissa. Lataa se rintaliivit ja kiinnitä se laatikkoon, hyllyyn tai sängyn alle!

  • Bra Travel Case - Nämä ihastuttavat kotelot ovat kahdessa koossa ja niissä on kourallinen rintaliivit. Ne sopivat erinomaisesti pitämään rintaliivit murskattuna matkalaukussa tai käsivarsistasi. 

Bonus idea! Suorita rintaliivien laatikko tai laatikko kauniilla tuoksuilla papereilla tai aseta alusvaatteet pussiin, joka on täynnä laventeliä sisältä tuoreita hajuhaitoja.

 

1

About

Check Also

Kevään puhdistusvihjeet Bras, alusvaatteet ja alusvaatteet

01 05 Contents1 Kevätpuhdistusaika2 Anna olla3 Varastoratkaisut4 Siivota5 virkistää Kevätpuhdistusaika Getty / Hill Street Studios …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 67 =