Home / Alusvaatteet ja uimapuvut / 9 Sileää sukkia estääkseen selkänojan

9 Sileää sukkia estääkseen selkänojan

Yksi suurimmista valituksista ranteiden käyttäjiltä on paluupotku. Muuten tunnetaan ylivuoro, selkärasva tai selkänoja, se on yleinen ongelma. Itse asiassa se on käytännössä väistämätöntä. Bra-nauhat ovat joustavia, ja ne sopivat mukavaan ja mukavaan, rungon ympäröimään ja tarjoavat parhaan tuen. Ja koska ruumiit ovat lihasta valmistettuja - eivät varasta tai metallia - on täysin normaalia, että niillä on kouruja.

Älkää koskaan uhraile hyvä sovitus, jotta vältät takaisin rasvaa. Saatat ajatella, että nousemalla yhden bändin koko antaa keholle enemmän tilaa on vastaus. Mutta itse asiassa, jos bändi on liian löysä, se vain kohottaa selkääsi ja voi aiheuttaa pullistuman muualle. Paitsi, että vähemmän houkutteleva paidan alla, se myös poistaa tuen, mikä aiheuttaa rintakehäsi kaatumisen edessä. Avain sitten, jos haluat selkeämmän ulkoasun, on löytää rintaliivit, jotka käyttävät materiaaleja ja malleja, jotka sileä kehoasi. Todennäköisesti se merkitsee saumatonta reunaa, leveitä selkäreunoja, syvempi takaosa ja sivut, takakannen muotoinen takaosa ja yhtenäinen materiaali takana, toisin kuin paksuista elastisista tehty ylä- ja alareuna. Nämä suunnitteluelementit, yhdessä erinomaisen istuvuuden kanssa, voivat johtaa tasaisempiin ilmeisiin.

Soma Vanishing Back Bra

Soma

Soma Vanishing Back rintaneula on suosittu menestys niille, jotka etsivät rintaliivettä, jossa on tasoittava selkä. Soman mukaan "ääriviivakuvut eivät ole havaittavissa vaatteiden alla." Mutta edessä on vain alku. Sileä taaksepisto on siinä missä se saa todella mielenkiintoisen. Soma käyttää patentoitua vyöhyketekniikkaa, jossa on neulottua joustavaa vyöhykettä kohdennetulle tasoitukselle, joka säilyttää sen muodon monien pesun jälkeen parantuneen kankaan venytyksen ansiosta. Kuulostaa vaikuttavalta, eikö? Se muuttuu paremmaksi! Bändi - sekä sivuilla että takana - on täysin sileä ja saumaton. Ei ihme, että se on suosittu.

Itse asiassa on olemassa useita vaihtoehtoja. Niissä on edessä sulkeminen, täysi kattavuus ja langattomia tyylejä. Plus, kaksi tulevat kauniiseen pitsirakenteeseen. Voit valita erilaisia ​​värejä, tulosteita ja hauskoja kuvioita.
Lisää »

1

About

Check Also

Missä rahasi tuoda auttamaan rintasyöpätietoisuuskuukautta

Lokakuu on rintasyöpätietoisuuskuukausi ja useita järjestöjä, vähittäismyyjiä ja ystäviä, jotka pitävät varainkeräyksiä tukevansa rintasyöpätutkimusta. Raha …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =