Home / аксесоари / Защо аксесоарите имат значение?

Защо аксесоарите имат значение?

Защо аксесоарите имат значение?

Облеклото може да съставлява по-голямата част от екипировката, а аксесоарите са по-значителни, отколкото може да си помислите. Може да се окажете, че отделяте толкова много време за пазаруване на аксесоари, колкото и за дрехи - и с право. Както веднъж каза Джорджо Армани: "Аксесоарите са важни и все по-важни всеки ден".

Можете също така да погледнете икона на иконична мода като Ирис Апфел, за която е известно, че казват неща за значението на аксесоари като: "Майка ми знаеше, ако си купил няколко наистина добри архитектурни екипи и си поставил парите в аксесоари, да създаде милион различни образи, тя ме научи на това, което според мен беше безценен. "

Аксесоарите и дрехите имат еднакво значение в екипа, като работят заедно, за да създадат ансамбъл, който изразява вашия стил и кой сте.

Аксесоари дефинират понякога

Точно като дрехите, някои принадлежности са подходящи за определени случаи. По същество можете да донесете основно парче дрехи от един повод до друг, като просто се фокусирате върху аксесоарите.

Например, нека да вземем един наистина елегантен екип: бяла риза с копче и чифт монтирани дънки с прав нос в тъмно деним. Използване на аксесоари и само аксесоари, можете да вземете това стандартно облекло в три различни случая.

  1. За един ден на пазаруване и обяд с момичетата, можете да accessorize с смели, колоритен изявление бижута, кръст тяло торба и чифт кожени ботуши. Започнете своя забавен външен вид с флопска сламена шапка и модни слънчеви очила.
  2. За да създадете работен ансамбъл, подходящ за петък в офиса, можете да носите черни котета токчета, перлена огърлица и кожена чанта в неутрален цвят. Попълнете външния вид със слаб черен колан и лек, чист шал.
  1. Ела нощ, изглежда удобен шик за случайна вечеря с чифт помпи и вечерен съединител. Предлагайте с коктейлни пръстени или интересни обеци.

Както можете да видите, лесно можете да носите една и съща екипировка за три различни случая. Става въпрос за избор на подходящи аксесоари.

Аксесоари дефинират стил

Аксесоарите допълнително подчертават вашия личен стил, вкус и предпочитания.

Те също така предлагат безкрайни възможности за екипировки, които ви помагат да направите най-доброто от всеки елемент, който притежавате. Облекло може физически да заема повече място в дрешника и облеклото ви, а аксесоарите са важните детайли, необходими за завършване на всеки вид.

Сами по себе си една чанта, шал или лента за глава може да не причини много удар. Въпреки това, когато се комбинират с дрехи, аксесоарите спомагат за създаването на солидна екипировка. Аксесоарите имат значение само като дрехи, което ви предоставя една напълно нова възможност да се изразявате. Благодарение на аксесоарите, можете да създадете поток вълна от стил от главата до петите.

1
1

About

Check Also

Как да се аксесоар за бизнес костюм

Много жени носят костюми за работа. Те са не само професионални, но и лесни за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7