Home / аксесоари / Как аксесоари може да джаз до всичките ви черни облекла

Как аксесоари може да джаз до всичките ви черни облекла

жена in black coat riding bicycle

Джъстин случай / Гети изображения

Обичате да носите черни дрехи. Въпреки това, има моменти, когато един изцяло черен вид просто се чувства прекалено тежък и искате нещо различно. Не е съвсем различно, само малко нещо допълнително.

Ето някои начини, по които можете да използвате аксесоари, за да джаз вашите черни облекла. 

02
от 09

Направете си дрехи поп с цветни обувки

цветен high heels

Фелисити Маккабе / Гети изображения

Опитайте да си смените черните обувки за някои колоритни такива. Обувките добавят малко разсейване към вашия чист и модерен черен вид, като носят нещо неочаквано за костюма. Това е лесна промяна, която можете да направите и обувките, които избирате, ще работят срещу изцяло черна основа.

03
от 09

Добавете цветни колиета

жена wearing black shirt with red necklace

Колин Хокинс / Гети изображения

Може да харесате черно, но чувството може да не е взаимно. Черното не е ласкаво цвят до лицето на всички. Ако това важи за вас, опитайте да добавите колоритен огърлица в цвят, който ви подхожда по-добре. 

04
от 09

Коланът ви е черен

червен belt

Анди Крауфорд / Гети изображения

Колоритен колан може да добави ярък поп към изцяло черно облекло, като същевременно оформя талията. Въпреки това, бъдете внимателни, ако имате дебела среда, сте дребни или искате да създадете по-дълъг, по-лек външен вид, избягвайте да разкъсвате вашето облекло с колан в контрастен цвят. 

05
от 09

Носете цветна чанта

Как аксесоари може да джаз до всичките ви черни облекла

Снимка: Гети / Креативни култури.

Красотата на носенето на колоритен чанта е, че не трябва да остава на вашия човек през цялото време. Можете да запазите изцяло черен външен вид, като добавите нещо допълнително към вашите мрачни облекла. Цветните чанти наистина могат да бъдат също толкова универсални, колкото черни.

06
от 09

Скалата Някои цветни обици

тюркоаз earrings

Анди Крауфорд / Гети изображения

Искате да добавите малко цвят в близост до лицето си, но да намерите колоритен огърлици малко прекалено много? Опитайте цветни обици. Те ще изскочат достатъчно.

07
от 09

Свържете шал

цветен scarf with print

dendong / Гети изображения

Вероятно имате доста шалове в гардероба си. Разбийте ги. Представете си колко красиво ще се появят шалове от черна основа.

08
от 09

Опитайте голи обувки

жена's feet in nude heels

Стив Границ / Гети изображения

Черните обувки могат да бъдат гъвкави, но тен или голи обувки са още по-големи. Те също така се отслабват, когато се носят с голи крака. Плюс това, ако по всяко време имате намерение да се отклонявате отвъд черно, вашите тен обувки все още ще бъдат носени. 

09
от 09

Носете чанта в средата на кафявото

кафяв leather bag

Стив Границ / Гети изображения

Черно и кафяво може да бъде трудна комбинация от цветове за носене, но черно и нюанси на средно кафяво, като коняк, тютюн и вигуна, работят красиво с черно. Загрейте си черно и създайте елегантни тоалети с чанти и други аксесоари в този цвят. 

1

About

Check Also

Деликатни колиета за петити

01 от 06 Contents1 Деликатни колиета за петити2 Перлени Колиета за Петити3 Медальонни колиета за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =