Home / аксесоари / Избягвайте тези изгледи, ако сте на малката страна

Избягвайте тези изгледи, ако сте на малката страна

как to wear a scarf

Снимка © 2009 от Паула Даръл

Първият начин да не носите шал за дребни жени е стил кърпа. Обикновено стилът на кърпата се състои от малък шал, обвързан около шията и свързан отстрани. За съжаление, този стил не прави нищо за ласкави петити, защото създава съкращаваща илюзия, сякаш би направила огърлие. По-добрият начин да носите малък шал би бил вмъкнат във V-деколте, така че деколтето да се отвори, създавайки удължаваща илюзия.

02
от 05

Прикован в шията и обвит в гърба

шал

Как да не носите шал за петитите - прилепнали към врата и обвити в гърба.
Снимка © 2009 от Паула Даръл

Нищо не е наред с драпиране на диагонално сгънат квадрат шал около задната част на врата. Проблемът за петитите идва, когато възелът е поставен в центъра на предната част на шията, защото се прекъсва желаната вертикална линия, което води до съкращаване.

Една алтернатива би била да издърпате възела, за да образувате V-образна форма. В този случай не забравяйте да закрепите шалчето така, че да остане на мястото си. Или опитайте да създадете илюзията за малко по-голяма височина, като драснете шал вертикално.

03
от 05

Опаковано около врата и завързано отпред

шал

Как да не носите шал за петитите - обвити около врата и вързани на фронта.
Снимка © 2009 от Паула Даръл

Повечето къси жени имат къси вратове, но носенето на шал по този начин ни прави така, сякаш изобщо нямаме шипове. Преместването на шалчето, така че да се завива над рамото за модерен асиметричен вид, ще възстанови деколтето и визуално ще създаде желана по-дълга линия.

04
от 05

Опаковани хоризонтално и вертикално

шал

Как да не носите шал за петитите - Опаковани хоризонтално и вертикално.
Снимка © 2009 от Паула Даръл

Затвори, но не съвсем, този поглед е наполовина правилен за късите жени. Две силни линии се борят тук, и макар че един висок модел с дълга, извита врата може да изглежда страхотно в този стил, това не е най-доброто за къси жени. Изглаждате този стил, като се отървете от задушаващото се шиене на врата, отваряйки деколтето и запазвайки две вертикални линии, ще помогне на петитите да изглеждат по-високи.

05
от 05

Огърлица обвивка на врата

шал

Как да не носите шал за петитите - Опаковка на обемна шийка.
Снимка © 2009 от Паула Даръл

Проблемът? Прекалено много размита уморена и без врат. По-малко обемистият шал, носен във вътрешността на козината, работи много по-добре за дребните дрехи, защото всичко това допълнително пухкави, космати, обемисти тъкани ни кара да изглеждаме по-насипни.

1

About

Check Also

Как да се аксесоар за бизнес костюм

Много жени носят костюми за работа. Те са не само професионални, но и лесни за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 9